Tässä kommunistivaltiossa kristinuskoa pidetään länsimaisena hapatuksena, ja viranomaiset näkevät kristityt usein uhkana. Vaino on tavallisinta maaseudulla, jossa kristittyjä vainoavat perheet ja kyläyhteisöt. Joskus vasta uskoon tulleet häädetään kylistään, niin että heidän on pakko elää viidakossa kuukausia ja jopa vuosia, ennen kuin he löytävät uuden kodin.

Lue lisää: opendoors.fi/laos ”Jos on Jumalan tahto, että kuolen, olen valmis luopumaan elämästäni Jeesuksen takia.” – Laosilaisen Beunin* todistus

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #JumalaBeun* vangittiin viideksi kuukaudeksi hänen julistettuaan evankeliumia. Vankila-aika vahvisti hänen uskoaan. Vapauduttuaan hän jatkoi Jeesuksen rakkaudesta todistamista.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.