Open Doors vahvistaa Kiinan kirkkoa valmentamalla sitä vainojen varalle opetuslapseuskoulutuksen ja Raamattujen jakamisen avulla.

Kiinan Kommunistinen puolue puuttuu yhä enemmän ihmisten elämään. Kiinan hallitus on lisännyt kansalaisten valvontaa. Entistä useammin Raamattuja on takavarikoitu, kirkkoihin on tehty ratsioita ja pastoreille annettu sakkoja – heitä on myös yhä useammin pidätetty. Lähetystyöntekijöitä on karkotettu maasta.

Toisaalta Kiinan kirkkoa uhkaavat myös lisääntyvä materialismi ja kulutusmyönteisyys.

Siitä huolimatta Kiinan kristittyjen määrä on kasvanut nopeaa vauhtia viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana. Vainot ovat vain vauhdittaneet tätä kasvua.

Lue lisää: opendoors.fi/kiina ”On totta, että Jeesuksen opetuslapsina joudumme kaikki kohtaamaan vainoa, mutta kysymys onkin siitä, miten reagoimme siihen. Vaino puhdistaa elämämme. Saamme Pyhältä Hengeltä voimaa todistaa Kristuksesta ja laajentaa hänen valtakuntaansa kypsällä ja käytännöllisellä tavalla.” – Kiinalaisen pastori Victorin todistus

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.