Turkissa islam ja voimakas kansallismielisyys elävät rinnakkain. Kristityt kokevat usein painetta olla hiljaa uskostaan. Jos he puhuvat siitä avoimesti, heitä kohtaa usein syrjintä työpaikalla ja oikeusjärjestelmän taholta. Joitakin myös syytetään valheellisesti rikoksista, joita he eivät ole tehneet. Vaikka kristittyjen syrjäytyminen näyttää kasvavan, Turkin kirkko pysyy uskollisena ja kasvaa voimakkaammaksi joka päivä.

Lue lisää: opendoors.fi/turkki ”Olen kristitty ja tiedän, että meitä kohtaa vaino.” – Ester Iranista, hän elää pakolaisena Turkissa.

Ester ja hänen perheensä pakenivat Turkkiin, kun heitä uhkasi Iranissa vankeus uskonsa takia, mutta elämä pakolaisena Turkissa on vaikeaa. On hankala löytää työtä, ja heitä kohdellaan usein toisen luokan kansalaisina.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.