Kazakstanissa uskotaan, että kazakki on aina muslimi. Se on hänen identiteettinsä. Uskontoa ei saa harjoittaa valtion kontrolloimien instituutioiden ulkopuolella. Kristityksi kääntyminen katsotaan petokseksi. Joskus oma perhe lukitsee uskoon tulleen kotiarestiin. Hänet saatetaan myös pahoinpidellä ja karkottaa yhteisöstään. Rekisteröimättömät kirkot ovat laittomia, ja rekisteröityjäkin kirkkoja valvotaan. Niiltäkin saatetaan takavarikoida kristillistä materiaalia. Uskovien epäillään toimivan Kazakstanin valtiota vastaan.

”Olen ikuisesti kiitollinen kaikille, jotka rukoilivat puolestamme! On hämmästyttävää tajuta, kuinka tällainen pieni kortti voi tuoda minulle niin paljon toivoa ja rohkaisua niin kaukaa.”
– Alfia, jonka mies vangittiin, sai postia Open Doorsin kampanjan kautta

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.