Järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio ovat tärkeässä roolissa, kun puhutaan kristittyjen vainoista Meksikossa. Rikollisjengit ja alueen alkuperäisheimot hyökkäävät uskovia kohtaan, vaativat näiltä rahaa ja eristävät sekä vangitsevat näitä. Kristityiltä kielletään peruspalveluita kuten vesi, sähkö ja koulutus. Jos kristityt esittävät mielipiteitään julkisesti, heitä kritisoidaan ja häiritään.

Lue lisää: opendoors.fi/meksiko ”En ole vainon uhri, vaan Jumalan siunaama ihminen. Ymmärrän nyt, että kärsimäämme vainoon kätkeytyy siunaus ja että me voimme olla siunaus lähimmäisillemme.”

Silvian aviomiehen lähiyhteisö hylkäsi hänet. Hänet pahoinpideltiin ja vangittiin uskonsa takia. Silvia ei nähnyt miestään 23 päivään, mutta sen jälkeen he saivat jälleen palata yhteen.- Silvian, meksikolaisen kristityn, todistus

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.