Suurimmasta osasta kristittyjen vainoja Keniassa vastaa islamistinen ääriryhmä al-Shabaab, joka toimii Somaliasta käsin. Se on tappanut kristittyjä, tuhonnut kirkkoja ja pakottanut kristittyjä pakenemaan kodeistaan. Islamista kristinuskoon kääntyneiden perheet kohdistavat näihin ankaraa painetta, joka ilmenee pakkoavioliittoina, lasten häirintänä, perinnöttömäksi julistamisina ja välien katkaisemisena. Paikoin saattaa olla vaarallista rakentaa kirkko tai kokoontua siellä. Viranomaiset eivät useinkaan tutki asiaa kunnolla, jos kristittyihin kohdistuu hyökkäys.

Lue lisää: opendoors.fi/kenia

Tuemme ja varustamme kirkkoja muslimienemmistöisillä alueilla paikallisten yhteistyökumppaneidemme kautta. Autamme kirkkojen jäseniä pysymään lujina järjestämällä heille yhtäältä taloudellisia mahdollisuuksia ja työtä ja toisaalta opettamalla heille evankeliointia, opetuslapseutta, johtajuutta ja traumojen käsittelyä.

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.