Malesian perustuslain mukaan jokainen malesialainen on muslimi. Kristityiksi kääntyneitä usein tarkkaillaan, pelotellaan ja ahdistellaan. He eivät voi osallistua julkisesti kirkon toimintaan. Muslimit, jotka hylkäävät islamin seuratakseen Jeesusta, ottavat riskin, että heitä rangaistaan tai heidät lähetetään leirille, jossa heitä painostetaan kieltämään Kristus. Kaikki päiväkodeissa ja alakouluissa käyvät lapset kasvatetaan islamin oppien mukaan.

Lue lisää: opendoors.fi/malesia ”En voi olla aktiivisesti kirkossa mukana. En halua, että kukaan joutuu vaikeuksiin.”

Käännyttyään kristityksi Aina* on ollut varovainen, etteivät hänen perheensä muslimijäsenet eivätkä viranomaiset kiinnittäisi häneen ei-toivottua huomiota.- Malesialainen Aina* on kaupunkinsa ensimmäinen muslimista kristityksi kääntynyt

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.