Islam on Kuwaitin valtionuskonto, ja suurin osa yhteiskunnan toiminnoista perustuu sharia-lakiin. Kenenkään kääntymistä muslimista kristityksi ei virallisesti tunnusteta, mikä johtaa omaisuuteen liittyviin ja muihin lainopillisiin ongelmiin. Vaikka ulkomaalaiset kristityt saavat pitää Kuwaitissa jumalanpalveluksia, paikalliset kristinuskoon kääntyneet eivät saa osallistua niihin. Uusien uskovien perheet ja elinyhteisöt painostavat heitä kieltämään Jeesuksen.

Lue lisää: opendoors.fi/kuwait

Noin 85% Kuwaitin väestöstä on muslimeja. Vaikka IS on suurimmaksi osaksi nujerrettu, sen radikaali ideologia jatkaa vaikutustaan maassa.Kuusi vuotta sitten tehtiin lakialoite kaikkien kirkkojen hävittämiseksi Kuwaitista. Monet kirkot onkin jo tuhottu.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.