Vaikka Omanin hallitus edistää uskonnollista suvaitsevaisuutta, islamilainen sharia-laki vaikuttaa voimakkaasti ihmisten jokapäiväiseen elämään. Toisin sanoen muiden uskontojen harjoittaminen on sallittu sikäli, kun se ei ole ristiriidassa muslimien perinteiden kanssa. Julkisella paikalla evankelioiminen on kielletty. Vaikka ihminen kääntyisi muslimista kristityksi, hänen on mentävä naimisiin islamilaisen perinteen määräämällä tavalla, ja avioeron sattuessa kristitty menettää lastensa huoltajuuden.

Lue lisää: opendoors.fi/oman

Ulkomaalaisia kristittyjä asuu lähinnä kaupungeissa, ja he muodostavat yli kuusikymmentä eri kristillistä ryhmää. Nämä uskovat saavat viettää jumalanpalvelusta yksityisissä tai työpaikan tiloissa.Kaikki Omanin kristityt ovat joko Omanissa asuvia ulkomaalaisia tai muslimeista kristityiksi kääntyneitä omanilaisia.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.