Islam hallitsee arkielämää Arabiemiraateissa. Kristityt eivät saa toteuttaa uskoaan julkisesti. Heitä rangaistaan, jos he kertovat ihmisille evankeliumin ilosanomasta.

Ulkomaalainen kristitty voidaan karkottaa maasta, mikäli tämä tavataan evankelioimasta. Arabiemiraateissa asuvien ulkomaalaisten mahdollisuuksia jumalanpalvelusten järjestämiseen on myös rajoitettu muun muassa siten, että viranomaiset sensuroivat kristillisiä nettisivuja. Kristittyihin kohdistuvasta ulkoisesta paineesta huolimatta Pyhän Hengen tuuli puhaltaa Arabiemiraateissa. Jumala ilmoittaa itsensä ihmisille paitsi Sanassaan myös unien ja näkyjen välityksellä.

Suurin osa kristityistä tässä maassa on muita kuin arabeja. He ovat siirtotyöläisiä ja muita ulkomaalaisia, jotka ovat kotoisin eri puolilta Aasiaa ja Afrikkaa ja joistakin länsimaista.Lue lisää: opendoors.fi/arabiemiraatit

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.