Vaikka Sri Lankan sisällissota päättyi vuonna 2006, radikaalin buddhalaisuuden edustajat vainoavat edelleen kristittyjä ja muslimeja. Sadat kristityt perheet ovat menettäneet kotinsa ja taistelevat pysyäkseen hengissä. Kristinuskoon kääntyvän katsotaan pettävän perheensä ja yhteisönsä. On tavallista, että uskoon tulleita ahdistellaan ja syrjitään, ja monia kohtaa ankara vaino. Monia protestanttisia ja itsenäisiä kirkkoja on kehotettu lopettamaan toimintansa maassa.

Lue lisää: opendoors.fi/sri-lanka

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #jumalaOpen Doors tekee Sri Lankassa työtä järjestääkseen väkivallan uhreille hätäapua. Sillä on myös projekteja, jotka auttavat kristittyjä saamaan työn ja toimeentulon. Lisäksi se varustaa kirkkoa vastaisten vainojen varalle.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.