World Watch -listan sijalla #48: Bangladesh

Bangladeshissä kristityiksi kääntyneet ovat taustaltaan muslimeja, buddhalaisia tai hinduja. Heitä painostavat erityisesti heidän perheensä ja elinyhteisönsä sekä ääri-islamistiset ryhmät ja uskonnolliset johtajat. Vaatimusten shariaan siirtymisestä kasvaessa uskovia tarkkaillaan säännöllisesti ja heitä kohdellaan vihamielisesti. Tämä pätee erityisesti islamista kristinuskoon kääntyneisiin. Uskovien on usein pakko tavata salaa.

Lue lisää: opendoors.fi/bangladesh ”Jeesus inspiroi minua. Hän toimi ihmisten parhaaksi. Minäkin tahdon tehdä samoin.” – Bangladeshilaisen Mariamin todistus

Mariam oli ennen muslimi, mutta on nyt omistanut elämänsä Jeesukselle. Hän otti hiljattain osaa Open Doorsin järjestämään koulutukseen ja on ollut aktiivisesti mukana tavoittamassa muslimeja Kristukselle.

#bangladesh #opendoors #kristittyjenvainot

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.