World Watch -listan sijalla #49: Palestiinalaisalueet

Palestiinalaisalueilla eli Gazassa ja Länsirannalla on asunut kristittyjä aina ajanlaskumme ensimmäisestä vuosisadasta lähtien. Tällä hetkellä heitä on väestöstä 1 %. Perinteiset kirkot epäröivät ottaa jäsenikseen muslimeista kristityiksi kääntyneitä, koska muslimiyhteisö saattaisi tuohtua siitä. Monet kristityt ovat muuttaneet palestiinalaisalueilta terrorismin pelossa ja alueiden heikon taloudellisen tilanteen takia.

Lue lisää: opendoors.fi/palestiinalaisalueet

Gazassa on paljon työttömiä. Monet heistä ovat nuoria aikuisia. Sähköä on saatavilla vain pari tuntia päivässä. Joidenkin palestiinalaiskristittyjen arvio onkin, että mikäli nykytilanne jatkuu, ei tarvita kuin yksi sukupolvi, eikä alueilla enää ole kristittyjä.
Rukoile kristityille työtä, että he voisivat jäädä asumaan palestiinalaisalueille. Pyydä, että uusille muslimitaustaisille kristityille löytyy uskovien yhteys, jonka piirissä he voivat saada tukea ja opetusta.

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.