Srilankalaisen tiilentekijä Nimalin henkeä uhattiin hänen käännyttyään kristityksi.

Kristinuskoa pidetään ulkomaalaisena uskontona, vaikka se saapui Intiaan melkein kaksi tuhatta vuotta sitten. Nimal ei osaa lukea eikä kirjoittaa, mutta on ollut raamattukoulussa. Kun hän puhuu uskostaan, monet ihmiset pilkkaavat ja uhkailevat häntä.

Nimal on päässyt toimeentuloon kiinni perustettuaan pienen liikeyrityksen ja nyt hän pystyy lahjoittamaan rahaa myös kirkolleen.

Open Doors –järjestön edustajat vierailivat hiljattain hänen perheensä luona. Katso video!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rMO7VvCedP8[/embedyt]

Lähde

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!