Monet Myanmarin syrjäkylien pastorit
ja kirkon johtajat matkustavat yli vuorokauden moottoripyörällä
tai vuokra-autolla päästäkseen osallistumaan
maallikkojohtajien koulutukseen. Rukoile, että koulutusohjelma
tekee heistä väkeviä Kristuksen todistajia.

Ps. 121:1-8: Matkalaulu. Minä kohotan katseeni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta, häneltä, joka on luonut taivaan ja maan. Herra ei anna sinun jalkasi horjua, väsymättä hän varjelee. Ei hän väsy, ei hän nuku, hän on Israelin turva. Hän on suojaava varjo, hän on vartijasi, hän ei väisty viereltäsi. Päivällä ei aurinko vahingoita sinua eikä kuunvalo yöllä. Herra varjelee sinut kaikelta pahalta, hän suojelee koko elämäsi. Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina.

Lastenraamattuja jakamassa

Open Doorsin

Hyväntekijän lahjat

Osta joululahja, jonka arvoa ei voi rahassa mitata!

Käy kauppaan!

You have Successfully Subscribed!