Open Doors Finlandin työ pohjautuu
vapaaehtoistyölle. Kiitämme Jumalaa jokaisesta vastuunkantajasta.
Työn kasvaessa tarvitsemme uusia rukoilijoita,
vapaaehtoisia ja tukijoita. Rukoillaan, että ihmiset
löytävät oman paikkansa palvella vainottuja kristittyjä.

Hepr. 13:1-3: Pysyköön veljesrakkautenne elävänä. Älkää unohtako osoittaa vieraanvaraisuutta, sillä jotkut ovat yösijan antaessaan tulleet majoittaneeksi enkeleitä. Muistakaa vankeja, niin kuin olisitte itse kahleissa heidän kanssaan, muistakaa kidutettuja, tunteehan teidänkin ruumiinne kivun.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!