Yleinen
24.04.2018

Vaino on osa monen nuoren kristityn elämää

Vainot eivät katso ikää: 15-vuotias Leah odottaa yhä vapautumista Boko Haramin kynsistä ja lapset Alvaro, Trinity ja Anita toipuvat pommi-iskusta. Nuoret voivat esitellä myös tietoa tilanteestaan, kuten 12-vuotias Noeh YK:n virkailijoille. Tämänhetkiset kirjoituskampanjamme kutsuvat nuoria rohkaisemaan vainottuja ikätovereitaan, ja tällä viikolla kerromme työstämme nuorille opiskelijaillassa.

Rukousaiheet

Nigeria | Canterburyn arkkipiispa Justin Welby on vedonnut Nigerian presidentti Muhammadu Buhariin 15-vuotiaan kristityn Leah Sharibun vapauttamiseksi. Boko Haram on vapauttanut helmikuussa sieppaamistaan 110 koulutytöstä 104. Leahia ei vapautettu, koska hän on kieltäytynyt kääntymästä islamiin. Buhari vakuuttaa työskentelevänsä Leahin vapauttamiseksi.

– Boko Haramin heikentyminen
– Leahin ja viiden muun tytön vapautuminen
– Islamistien väkivallan loppuminen

Irak ja Syyria | 12-vuotias Noeh-poika esitteli joulukuussa YK:n virkailijoille “Toivoa Lähi-Itään” -vetoomuksen, jota on kannattanut yli 800 000 ihmistä ympäri maailmaa. Vetoomuksen mukaan Irakin ja Syyrian kristityillä on oikeus yhdenvertaiseen kansalaisuuteen ja tärkeä rooli yhteiskunnan rakentamisessa.

– Irakin ja Syyrian kristityille mahdollisuus jälleenrakentaa yhteisöjään ja toimia alueensa hyväksi
– Oikeudenmukainen osa kansainvälisestä avusta Irakin ja Syyrian kristityille
– Kiitosaihe vetoomukseen osallistuneet ihmiset

Indonesia | Marraskuussa 2016 indonesialaisen kirkon puistoon tehdyssä pommi-iskussa loukkaantuneiden Alvaro Sinagan ja Trinity Hutahaean toipuminen on edennyt. Kolmas lapsi, Anita Sihotang, loukkaantui iskussa lievimmin, mutta neljäs uhreista, Intan Banjarnahor kuoli vammoihinsa. Rukoillaan, että Alvaro saa Malesiasta edistyneempää hoitoa, jota hänelle sieltä etsitään, ja kaikki lapset kuntoutuvat täysin.

– Voimia Intanin vanhemmille suruun
– Alvarolle Malesiasta edistyneempä hoitoa, jota hänelle sieltä etsitään
– Kaikkien lasten kuntoutumista

Tilaisuudet

26.4.2018 TAMPEREEN OPKO:LLA (Yliopiston kappeli, Pinni B 5. kerros) OPEN DOORS -ILTA (MIKA) klo 18.00

6.5.2018 TAMPEREELLA UUSI VERSO -YHTEISÖN MESSU (MIIKA) klo 16 ja 18.30. Paikka: Tesoman kirkko (Tesomankuja 1)

13.5.0208 JUMALANPALVELUS KOSKEN TL KIRKOSSA (Maijankuja 6) (MIIKA) klo 10.00. Myös kirkkokahveilla tietoa Open Doorsin työstä.

Kaikki tilaisuudet

Kirjoituskampanjat

KIRJEKAMPANJA: OLETKO NUORI KRISTITTY? 15-VUOTIAS ABDU KAIPAA ERITYISESTI SINUN ROHKAISUASI | Rohkaise vainon keskellä eläviä nuoria kristittyjä lähettämällä toivon ja rohkaisun sanoja! Lähi-idässä asuva 15-vuotias Abdu on kristityksi käännyttyään joutunut kokemaan vainoa, hylkäämistä ja yksinäisyyttä. Rohkaise Abdua lähettämällä hänelle digitaalista sisältöä.

Osallistu

Kiitos, että olet mukana työssämme vainottujen kristittyjen hyväksi. Muistathan erityisesti niitä lapsia ja nuoria, jotka elävät kovassa paineessa Jeesuksen nimen tähden. Jokainen rukous merkitsee todella paljon!

1 euro päivässä on monille suomalaisille pieni raha. Antaisitko sen vainotuille kristityille? Ryhdy kuukausilahjoittajaksi!

Kirjauutuus: OPERAATIO NINIVE – 39 PÄIVÄÄ JOONAN KANSSA (VELI ANDREAS JA AL JANSSEN)

Mitä seuraa, jos laiminlyöt Jumalan antaman kutsun ja tehtävän? Raamatussa profeetta Joona teki näin. Hän sai Jumalalta tehtävän jota ei olisi halunnut toteuttaa. Joona tiesi mielessään itse paremmin, kuinka operaatio Ninive olisi pitänyt hoitaa. Open Doorsin perustaneen Veli Andreaksen kirja Operaatio Ninive kutsuu 39-päiväiselle matkalle halki Joonan kirjan. Tilaa uutuuskirja nyt!

Seuraa Open Doorsia

Lue edelliset viikkopostit