Pohjoisvietnamilaisen kylän johtaja johti huhtikuun lopussa väkijoukon tuhoamaan viiden H’mong-heimoon kuuluvan perheen kodit. He myös pakottivat perheet lähtemään kylästä muiden kyläläisten avustuksella. Karkotuksen syynä oli se, että kylän viranomaiset eivät halua kylässään asuvan kristittyjä.

Karkotetut perheet asuvat tällä hetkellä metsässä. Paikalliset viranomaiset ovat yrittäneet estää ulkopuolisia ottamasta heihin yhteyttä. Open Doors on kuitenkin saanut tiedon, että perheiltä puuttuu ruokaa, vettä ja vaatteita.

Open Doors on lähettänyt perheille hätäapua, ruokaa ja peittoja viimeksi 3.5.2017. Hätäavun jakamiseen lähetettiin kaksi tiimiä. Toinen tiimeistä ei päässyt poliisin turvatarkastuksen läpi, mutta toinen tiimeistä onnistui pääsemään perheiden luo.

Rukoilethan näiden perheiden turvallisuuden ja elinolojen puolesta, erityisesti lasten puolesta.

 

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksestasi!

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!