Ajankohtaista

Facebook

Open Doors Finland

Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors –järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015.
Open Doors Finland
Open Doors Finlandkeskiviikko, syyskuu 20th, 2017 at 3:02pm
“Haluan insinööriksi, sillä haluan auttaa maani jälleenrakennuksessa”, sanoo 13-vuotias Faruk*, syyrialainen pakolainen, joka asuu nyt Libanonissa. Hän ei päässyt kouluun moneen vuoteen, koska hänen perheensä pakeni sotaa Libanoniin, ja unelma insinöörin ammatista näytti mahdottomalta.
Open Doors Finland
Open Doors Finlandkeskiviikko, syyskuu 20th, 2017 at 10:15am
Sunnuntaina muistamme kärsivää seurakuntaa eri puolilla maailmaa. Klo 10.00 Messu Launeen kirkossa, Lahdessa. OD-info Messun jälkeen.
Tervetuloa.
Open Doors Finland
Open Doors Finland jakoi sivun.maanantai, syyskuu 18th, 2017 at 9:40pm
Open Doors mukana EXIT-rundilla! Tule sinäkin!
Open Doors Finland
Open Doors Finlandlauantai, syyskuu 16th, 2017 at 8:00am
Sunnuntaina 17.9. Turussa Tuomasmessu ja OD-info
klo 18.00 (Mikaelinkirkko, Puistokatu 16) - Tervetuloa mukaan!
Open Doors Finland
Open Doors Finland lisäsi 4 uutta kuvaa — kiitollinen.perjantai, syyskuu 15th, 2017 at 11:55am
Open Doorsin voi bongata nyt myös tien päällä! Suuren suuri kiitos Äni Jaatiselle (www.teipit.com) Open Doors -teippauksien lahjoittamisesta ja auton omistaja Aniara Larmalalle valtavasta innosta vainottujen kristittyjen auttamiseen.
Open Doors Finland
Open Doors Finlandperjantai, syyskuu 15th, 2017 at 11:05am
Afganistanissa siepattuna ollut suomalaisnainen on vapautunut, ja hän on turvassa. Ruotsalaisessa kristillisessä Operation Mercy -hyväntekeväisyysjärjestössä työskennellyt 37-vuotias suomalaisnainen siepattiin Kabulissa toukokuun lopulla.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!