Ajankohtaista

Rohkaise Hmong-heimon pyhäkouluopettajia

Laosissa elävän Hmong- heimon keskuudessa toimivat pyhäkoulunopettajat ovat koonneet vuodesta 2014 lähtien heimon kulttuuriin soveltuvaa pyhäkoulumateriaalia. Materiaali on kuvitettu värikkäästi, ja se sisältää myös pyhäkoulunopettajien säveltämiä lauluja, leikkejä, pelejä ja muita aktiviteetteja, jotka auttavat heitä opettamaan Raamatun kertomuksia kylän lapsille.

Olisi hienoa, jos voisit kirjoittaa pyhäkoulunopettajille ja rohkaista heitä materiaalin käyttöönotossa. He ovat innoissaan uudesta materiaalista, mutta samalla he ovat vielä epävarmoja ja huolissaan siitä, osaavatko he tehdä asiat oikein.

Kirjoituskampanja voimassa: 1.6.2017 saakka.

Lohduta leskeksi jäänyttä Martinaa ja hänen perhettään

Kirjoita Nigeriassa asuvalle, leskeksi jääneelle Martinalle sekä hänen seitsemälle lapselleen. Nigeriassa pastorina toiminut perheenisä, Joseph, murhattiin raa`asti omalla maatilallaan kesäkuussa 2016. Epäiltynä murhasta on ryhmä nuoria fulanimuslimeja. Rohkaise ja lohduta Martinaa ja isänsä menettäneitä lapsiaan korteilla ja piirroksilla!

Kirjoituskampanja on voimassa 30.07.2017 saakka.

Rohkaise lastenkodissa asuvia lapsia

Open Doors Columbia on aloittanut Pohjois-Kolumbian vuoristossa projektin nimeltään ”La Casita”, jonka myötä alueelle on avattu uusi lastenkoti. Lastenkodissa asuu tällä hetkellä viisi tyttöä ja kymmenen poikaa, kaikki teini-ikäisiä. Lapset kuuluvat alkuperäisheimoihin, ja heidän vanhempansa ovat vainottuja kristittyjä. Nämä lapset on tuotu lastenkotiin, jotta he voisivat elää turvassa, lähellä vanhempiaan.

Kirjoita rohkaisuviesti lastenkodissa asuville lapsille! Voit valita yhden lapsen tai kirjoittaa heille yhteisen viestin. Mikäli mahdollista, kirjoita heille espanjaksi.

Pojat: Eli, Omar, Josue, Duvaine, Sebastian, Ivan, Saul, Elver, Jose, Melquicedec
Tytöt: Dina, Gloria, Cenaida, Fidelina, Camila.

Kirjoituskampanja on voimassa 10.9.2017 saakka.

Kuinka toimia?
– Kortit ja lasten piirustukset ovat parhaita.
– Kirjoita lyhyesti ja selvästi, helpolla englannilla (jos muuta ei ole mainittu).
– Rohkaise ja valitse pari raamatunlausetta.
– Älä mainitse Open Doorsia.
– Allekirjoita vain nimelläsi.

Kortit voi lähettää osoitteeseen:
Open Doors Finland
PL 71
02701 KAUNIAINEN