Ajankohtaisia rukousaiheita

Tältä sivulta löydät parin viikon välein vaihtuvia ajankohtaisia rukousaiheita, jotka voit tilata myös sähköpostiisi tästä. Voit myös tulostaa käyttöösi alta kuukausittain vaihtuvan rukouskalenterin:

Rukouskalenteri syyskuu 2017

 

Pohjois-Korea

Pohjois-Koreasta paenneiden ihmisten kanssa Kiinassa työtä tekevä Open Doorsin kontaktihenkilö on todennut muutama päivä sitten näin: ”Hengellinen taistelu voimistuu aina, kun Jumala on tekemässä jotain ihmeellistä. Tietäkää, että rukouksiinne on vastattu. Kyllä, Pohjois-Korea on edelleen hyvin synkkä maa, jossa ihmiset kärsivät päivittäin. Myös Pohjois-Korean ohjus- ja ydinkokeet aiheuttavat jännitteitä. Tästä huolimatta haluan tuoda tietoonne, että en ole koskaan aiemmin nähnyt niin monien pohjoiskorealaisten kääntyvän kristityiksi kuin nykyisin.”

Kristittyjä vainotaan Pohjois-Koreassa eniten kuin missään muussa maailman maassa. Pohjois-Korea on ollut ensimmäisellä sijalla jo 16 kertaa Open Doorsin julkaisemassa World Watch List -tilastossa, joka listaa kristittyjen vainon kärkimaat.

Rukoillaan:

  • että yhä useammat pohjoiskorealaiset kuulisivat Jumalan rakkaudesta ja uskoisivat Häneen.
  • että Jumala suojelisi kristittyjä, jotka elävät kasvavien jännitteiden keskellä.
  • viisautta maailman johtajille jännitteiden vähentämiseen ja rauhan turvaamiseen.

Bangladesh

Bangladeshissa vuosikymmenen pahimmat tulvat ovat vaikuttaneet 5,7 ihmisen elämään. Sadat tuhannet ovat joutuneet jättämään kotinsa ja elämään tilapäisissä suojissa. Kristityt kamppailevat saadakseen tarvitsemaansa apua, sillä hallitus on jättänyt heidät avun ulkopuolelle uskonsa vuoksi. Perheiden on hyvin vaikeaa rakentaa elämäänsä uudelleen.

Open Doorsin tukijoiden lahjoitusten avulla 247 kristitylle perheelle on voitu toimittaa ruoka-apua, kuten riisiä, linssejä, suolaa ja soijaöljyä.

Rukoillaan:

  • että perheet, joilla ei ole käytössään puhdasta vettä ja ruokaa säästyisivät epidemioilta.
  • että Bangladeshissa asuvat kristityt saisivat lohtua ja rohkaisua, kun he kokevat vainoa uskonsa vuoksi.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!